Vánoční tipy pro koňáky

Kupovat vánoční dárky nám občas přináší pořádnou dávku stresu. Můžete si ale být jisti, že pokud vybíráte dárek pro milovníka koní, tak cokoliv co se týče této tématiky ho jistě potěší. Máme pro vás pár tipů, které vám mohou výběr vánočního dárku usnadnit.

Tipy na dárek pro malé jezdce a jezdkyně

Vymyslet dárek pro dítě nebývá moc složité a zvlášť, pokud máte doma nadšence do koní. Malé děti můžete potěšit některou z hracích figurek od firmy Schleich nebo originálním houpacím koněm od české firmy Trihorse. Třeba vám padne do oka nějaký z následujících tipů.

 

Tipy na dárek pro jezdkyni

Ať už kupujete dárek pro slečnu, manželku či kamarádku, jistě ji potěšíte nějakým módním kouskem nebo šperkem. U žen jsou také velice oblíbené podkolenky, kterých u nás najdete spousty. Takovou klasikou mezi dárky jsou také knihy.

 

Tipy na dárek pro jezdce

Asi nejobtížnější je vymýšlet dárek pro muže. Jsou buď nenároční a tvrdí, že nic nepotřebují a nebo jsou nároční až moc. Snad každému westernovému jezdci uděláte radost opaskem a nebo originální sponou na opasek. Také rukavice jsou takovým spotřebním zbožím a vždy se nějaké hodí.