Fotograf koní

Focení s koňmi – Bára Pospíšilová

Jmenuji se Bára Pospíšilová a jsem z Libereckého kraje. Momentálně studuji třetí ročník na škole, kde studuji svůj vysněný obor.

Focení, to je práce kterou jsem si zvolila. Nevím, zda tomu mohu říkat práce, protože mě fotografovaní až moc baví. Nicméně se snažím dělat vše pro to, abych se tím mohla živit, bavilo mě to a mohla tak dělat radost lidem, které zachytím navěky.

 

 

Focení se věnuji od základní školy, ale plně jsem se tomu začala věnovat až na střední. Tím, že vlastním tři koně (společně s mou mamkou) a od dětství se pohybuji v přírodě, je mi blízké focení koní, zvířat a přírody. V roce 2020 jsem vyrazila na pár koňských závodů jako fotograf a musím říct, že mě to začalo velice bavit a chtěla bych v tom pokračovat i v tomto roce.

 

 

 

Pokud jste z Libereckého kraje a okolí, můžeme se domluvit na focení, ať už s koněm, psem, člověkem nebo samostatně. Vše záleží jen na domluvě. A pokud jste ze vzdálenějšího místa, budete si muset počkat až udělám řidičák nebo až budu mít cestu kolem 🙂 Mimo focení koní apod. nabízím i focení produktů pro zvířata či lidi.

Moji tvorbu najdete na:

Instagram: https://www.instagram.com/pospisilovabara_photography/?hl=cs
Facebook: https://www.facebook.com/B.Pospisilova.photo/