Alavis pro koně – dopřejte svým koním bezbolestný pohyb

Koně a pohyb patří už od nepaměti k sobě. Koně pohyb milují a pro mnohé lidi je kůň ztělesněním tohoto slova. Koně jsou pohyb a pohyb je síla. Ne nadarmo se koňská síla (z anglického horsepower) používá jako označení výkonu automobilových a motocyklových motorů. A stejně jako motory i koně potřebují péči.

Co může pomoci s častými problémy (bolest svalů, zánět kloubů, onemocnění střelky…) našich čtyřnohých miláčků? Nebo co jim může pomoci těmto problémům předcházet? V posledních letech se osvědčují především doplňky značky Alavis, které můžete znát z televize.

Pojďme se podívat, na co všechno lze doplňky Alavis použít.


Alavis Triple Blend Extra Silný – pro regeneraci pohybového aparátu

Alavis Triple Blend Extra silný

Doplněk ALAVIS™ Triple Blend Extra Silný je vhodný pro regeneraci pohybového aparátu, zejména pro preventivní podávání u hříbat a koní v pracovní a sportovní zátěži.

Spektrum účinků přípravku: výživa, ochrana a regenerace kloubních chrupavek a tkání, zmírnění bolestí pohybového aparátu, zlepšení pohyblivosti, větší fyzická výkonnost, zpomalení až zastavení dalšího poškozování kloubních chrupavek, prodloužení aktivního věku zvířete, zlepšení celkové zdravotní kondice

Alavis MSM – proti zánětu a bolesti a na zpevnění vazů a šlach

Alavis MSM pro koněALAVIS™ MSM pro koně obsahuje čistou podobu látky MSM v kombinaci se značkovými kolageny Cartidyss a Collyss. Pro koně má prokázané analgetické (bolest tišící) a antiflogistické (protizánětli­vé)účinky. Snižuje produkci mediátorů zánětu, napomáhá zlepšení fyzické kondice, zpevňuje vazy a šlachy, chrání namáhané klouby a zlepšuje jejich funkci.

Doporučuje se podávat: při chronické myalgii (bolesti svalů) a při svalových křečích, při degenerativních a zánětlivých postiženích pohybového aparátu, jako je zánět kloubů (arthritis), zánět kloubní hlavice (epifyzitis), zánět škáry kopytní (laminitis), při onemocnění střelky kopytní při bolestech bederní části páteře (lumbalgii), při zánětu pohrudnice (pleuritis), při prasklinách kopytního pouzdra.

Alavis Biotin – pro zlepšení kopytní rohoviny a srsti u koní

ALAVIS BIOTIN pro koně 400 gTento přípravek urychluje regeneraci kůže, srsti a kožních derivátů a účinně udržuje jejich kvalitní stav. Chrání citlivé tkáně kopyt a zesiluje rohovinu spodní části kopytní stěny.

Doporučuje se podávat: pro regeneraci a zkvalitnění kůže a srsti, při kožních lézích a traumatech, pro zkvalitnění a zpevnění kopytní rohoviny, např. při křehké a lámavé kopytní rohovině, pro urychlení růstu kopytní rohoviny, pro podporu léčby při laminitis, při zánětu škáry kopytní či při hnilobě střelky a patek, na podporu reprodukčních funkcí u hřebců a klisen.

Alavis Duoflex – proti zánětům a bolesti, pro regeneraci

Alavis DuoflexTento doplňěk se podává při celé řadě pohybových problémů, odstraňuje zánět a bolestivost a působí na regeneraci kloubních chrupavek.

Uplatňuje se zejména při artritidě – zánětlivý proces probíhající v kloubech v důsledku rozpadu chrupavky, systematicky posiluje a zvlhčuje buněčné membrány a zajišťuje buňkám mladistvou vláčnost a pružnost. Zlepšuje kvalitu synoviální tekutiny chránící klouby a udržuje tak jejich pružnost a pohyblivost – působí jako lubrikant kloubů.


 

A co vy? Požíváte také doplňky Alavis nebo se vám osvědčilo něco jiného? Napište nám do komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *